W ZESPOLE SZKÓŁ SPOŻYWCZO-GASTRONOMICZNYCH W WARSZAWIE
Podstawa prawna:
I Wykaz Kwalifikacyjnych kursów zawodowych organizowanych w Zespole Szkół Spożywczo – Gastronomicznych
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich (KELNER)
HGT.02 Przygotowywanie i wydawanie dań (KUCHARZ)
HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych (TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH)
SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych (CUKIERNIK)
SPC.03 Produkcja wyrobów piekarskich (PIEKARZ)
SPC. 07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów cukierniczych (TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI)
II Warunki przyjęcia na Kwalifikacyjne kursy zawodowe
a) Dorośli absolwenci wszystkich typów szkół,
b) Aktualni słuchacze liceów dla dorosłych, branżowych szkół II stopnia,
c) Bezrobotni, którzy chcą uzyskać nowe kwalifikacje zawodowe,
d) Pracownicy i osoby, które planują zmianę zawodu zgodnie z oczekiwaniami rynku
III Wymagane dokumenty w rekrutacji na kwalifikacyjne kursy zawodowe:
IV Terminy postępowania rekrutacyjnego i składania wymaganych dokumentów na Kwalifikacyjne kursy zawodowe:
V Kryteria przyjęć na kwalifikacyjny kurs zawodowy
VI Odwołanie od decyzji Komisji Rekrutacyjnej
Dokumenty do pobrania: