Przejdź do treści

Kadra pedagogiczna

w Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych

Łukasz Kania - dyrektor

Renata Rycharska - wicedyrektor

Magdalena Rogowska - kierownik szkolenia praktywcznego

JĘZYK POLSKI

Katarzyna Bartnicka
Edyta Ciepiela
Grzegorz Majkowski
Violetta Proc
Renata Rycharska

MATEMATYKA

Aniszewska Sylwia
Svetlana Azarova
Andrzej Grenda
Ewa Orłowska-Paprzycka

JĘZYK ANGIELSKI

Iwona Besz
Łukasz Binkowski
Tomasz Łopaciuk
Monika Marszał

JĘZYK HISZPAŃSKI

Elżbieta Rotter
Małgorzata Anna Siwiec

JĘZYK NIEMIECKI

Hanna Kęczkowska

WYCHOWANIE FIZYCZNE

Sławomir Kalisz
Bożena Kowalczyk-Kalinowska
Jacek Piecychna
Agata Sekuła

BIBLIOTEKARZ

Dominika Piecychna
Aleksandra Zarychta

PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI

Agnieszka Węderlich

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE

Krystyna Dęmbe

RELIGIA

Elżbieta Mróz

PLASTYKA

Dominika Piecychna

PRZEDMIOTY ZAWODOWE

Anna Bartuszek
Irena Brzozowa (urlop)
Arkadiusz Butor
Ewa Drzewicka-Łyżwa
Michał Dudziński
Kamila Dzwonkowska-Rękas
Michał Grzywacz
Łukasz Kania
Joanna Komarnicka
Elżbieta Mroczek
Olga Połosak
Magdalena Rogowska
Alina Tomaniak
Artur Wawer

HISTORIA

Katarzyna Bartnicka
Renata Rycharska

INFORMATYKA

Arkadiusz Momot

BIOLOGIA

Beata Iwańska

GEOGRAFIA

Magdalena Perczyńska

CHEMIA

Andrzej Grenda
Alicja Zabadała

FIZYKA

Andrzej Grenda

EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA

Agata Sekuła

PEDAGOG

Milena Urbańska
Agnieszka Węderlich

PSYCHOLOG

Barbara Hładki

LOGOPEDA

Grzegorz Majkowski

NAUCZYCIEL WSPOMAGAJĄCY

Dominika Piecychna