KLASA
ZAWÓD
WYCHOWAWCA
WYCHOWAWCA ZASTĘPCZY
DEDYKOWANA SALA
I AT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Bartuszek
I BT
technik technologii żywności (z kwalifikacją cukiernik)
Andżelika Kundera
II AT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Sławomir Kalisz
Joanna Komarnicka
II BT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Piotr Urbański
Barbara Hładki
III AT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Wioleta Miszewska
Anna Sowa
III BT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Krzysztof Krajewski
III CT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Arkadiusz Momot
Ewa Dolska
III DT
technik technologii żywności (z kwalifikacją cukiernik)
Beata Połosak-Rumak
Aleksandra Labun
IV AT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Olga Połosak
Monika Marszał
IV BT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Monika Marszał
IV DT
technik technologii żywności
Renata Rycharska
Katarzyna Bartnicka
V AT
technik żywienia i usług gastronomicznych
Katarzyna Bartnicka
Sławomir Kalisz