Krótka historia
Absolwenci szkoły:
Zasadnicza Szkoła Zawodowa - 19932 absolwentów,
zawody: masarz, aparatowy przetwórstwa mięsa, ciastkarz, piekarz, operator urządzeń przetwórstwa garmażeryjnego, aparatowy przetwórstwa owoców i warzyw
Technikum Przemysłu Spożywczego Zaoczne - 4041 absolwentów,
zawody: technik technolog produktów rolno-spożywczych, technik technologii żywności (specjalności: cukiernictwo, piekarstwo, przetwórstwo owoców i warzyw, przetwórstwo mięsne, przetwórstwo zbożowe)
Technikum Przemysłu Spożywczego - 3636 absolwentów,
zawody: technik technologii produktów rolno-spożywczych, technik technologii żywności (specjalności: przetwórstwo mięsne, produkcja piekarsko-ciastkarska, przetwórstwo surowców olejarskich, produkcja tłuszczów, analiza techniczna w przemyślespożywczym, mikrobiologia przemysłowa, analiza środków spożywczych)
Średnie Studium Zawodowe Zaoczne nr 19 - 506 absolwentów,
kierunek: ogólno-spożywczy
Liceum Zawodowe nr 23 - 306 absolwentów,
zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego
Liceum Zawodowe - 57 absolwentów,
zawód: kelner-bufetowy
Policealne Studium Zawodowe - 39 absolwentów,
zawód: technik technologii żywności (specjalność: piekarstwo)
Zasadnicza Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna - 398 absolwentów,
zawód: kucharz małej gastronomii, cukiernik
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne po gimnazjum - 7210 absolwentów,
zawód:
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne - absolwentów,
zawód:
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna po gimnazjum - 1657 absolwentów,
zawód:
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna I stopnia - 19 absolwentów (stan na rok 2022),
zawód: kucharz, cukiernik, kelner
CXLVII Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych - absolwentów,