Egzaminy zawodowe
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
czerwiec 2019 r.
17.06.2019 r. (poniedziałek) godz. 13:00 – EGZAMIN PRAKTYCZNY
T.15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
18.06.2019 r. (wtorek) godz. 10:00 – EGZAMIN PISEMNY
T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
T.9 - Wykonywanie usług kelnerskich
Uczniowie mają obowiązek zgłosić się na egzamin z dowodem tożsamości ze zdjęciem i długopisem z czarnym wkładem 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.
18.06.2019 r. (wtorek) godz. 12:00 – EGZAMIN PISEMNY
T.15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
25.06.2019 r. (wtorek) – EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
godz. 12:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 12:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
godz. 16:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 16:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
26.06.2019 r. (środa) - EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
godz. 12:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
godz. 9:00 – T.9 - Wykonywanie usług kelnerskich
godz. 15:00 – T.9 - Wykonywanie usług kelnerskic