Przejdź do treści

Egzaminy zawodowe

EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE

czerwiec 2019 r.

17.06.2019 r. (poniedziałek) godz. 13:00 EGZAMIN PRAKTYCZNY

T.15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

18.06.2019 r. (wtorek) godz. 10:00 EGZAMIN PISEMNY

T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
T.6 - Sporządzanie potraw i napojów
T.9 - Wykonywanie usług kelnerskich

Uczniowie mają obowiązek zgłosić się na egzamin z dowodem tożsamości ze zdjęciem i długopisem z czarnym wkładem 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.

18.06.2019 r. (wtorek) godz. 12:00 EGZAMIN PISEMNY

T.15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

25.06.2019 r. (wtorek) – EGZAMIN PRAKTYCZNY

godz. 8:00 T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów

godz. 12:00 T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 12:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów

godz. 16:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 16:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów

26.06.2019 r. (środa) - EGZAMIN PRAKTYCZNY

godz. 8:00 – T.4 - Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów

godz. 12:00 – T.6 - Sporządzanie potraw i napojów

godz. 9:00 – T.9 - Wykonywanie usług kelnerskich
godz. 15:00 – T.9 - Wykonywanie usług kelnerskic