komorska.edu.pl

PLAN SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO

w Branżowej Szkoły Spożywczo-Gastronomicznej I stopnia
Praktyczne kształcenie zawodowe odbywa się w doskonale wyposażonych szkolnych pracowniach gastronomicznych, w Centrum Kształcenia Praktycznego oraz w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cukierniczych. Współpracujemy między innymi z takimi hotelami i restauracjami jak:

Plan szkolenia praktycznego w roku szkolnym 2025/2026

2a

Kucharz / Kelner (BSSG I stopnia)

symbol: 512001 / 513101
Kwalifikacje: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02) / Wykonywanie usług kelnerskich (HGT.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: PRODUKCJA GASTRONOMICZNA / OBSŁUGIWANIE GOŚCI 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2bi

Kucharz - (BSSG I stopnia)

symbol: 512001
Kwalifikacje: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: PRODUKCJA GASTRONOMICZNA 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2ci

Cukiernik - (BSSG I stopnia)

symbol: 751201
Kwalifikacja: Produkcja wyrobów cukierniczych (SPC.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3a

Kucharz - (BSSG I stopnia)

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: PRODUKCJA GASTRONOMICZNA 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3bi

Kucharz - (BSSG I stopnia)

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja gastronomiczna 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3ci

Kucharz - (BSSG I stopnia)

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: PRODUKCJA GASTRONOMICZNA 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3di

Cukiernik - (BSSG I stopnia)

symbol: 751201
Kwalifikacja: Produkcja wyrobów cukierniczych (SPC.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: PRODUKCJA WYROBÓW CUKIERNICZYCH 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3e

Kelner - (BSSG I stopnia)

symbol: 513101
Kwalifikacja: Wykonywanie usług kelnerskich (HGT.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: OBSŁUGIWANIE GOŚCI 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek