Przejdź do treści

PLAN SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO

w Branżowej Szkoły Spożywczo-Gastronomicznej I stopnia
Praktyczne kształcenie zawodowe odbywa się w doskonale wyposażonych szkolnych pracowniach gastronomicznych, w Centrum Kształcenia Praktycznego oraz w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cukierniczych. Współpracujemy między innymi z takimi hotelami i restauracjami jak:

Plan szkolenia praktycznego w roku szkolnym 2024/2025

2a

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacje: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja gastronomiczna 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2bi

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacje: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja gastronomiczna 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2ci

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2di

Cukiernik - BSSG

symbol: 751201
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja gastronomiczna 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

2e

Kelner - BSSG

symbol: 513101
Kwalifikacja: Wykonywanie usług kelnerskich (HGT.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 11h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3a

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3b

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3ci

Kucharz - BSSG

symbol: 512001
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

3d/e

Kucharz / Kelner - BSSG

symbol: 512001 / 513101
Kwalifikacja: Przygotowanie i wydawanie dań (HGT.02) / Wykonywanie usług kelnerskich (HGT.01)

Ilość godzin szkolenia praktycznego w tygodniu: produkcja wyrobów cukierniczych 12h

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek