[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1559803335034{margin-top: 52px !important;}”]
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
czerwiec 2019 r.
17.06.2019 r. (poniedziałek) godz. 13:00 – EGZAMIN PRAKTYCZNY
T.15 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
18.06.2019 r. (wtorek) godz. 10:00 – EGZAMIN PISEMNY
T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich
Uczniowie mają obowiązek zgłosić się na egzamin z dowodem tożsamości ze zdjęciem i długopisem z czarnym wkładem 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.
18.06.2019 r. (wtorek) godz. 12:00 – EGZAMIN PISEMNY
T.15 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
25.06.2019 r. (wtorek) – EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
godz. 12:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 12:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
godz. 16:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 16:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
26.06.2019 r. (środa) – EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
godz. 12:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
godz. 9:00 – T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich
godz. 15:00 – T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]