Egzaminy zawodowe

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1559803335034{margin-top: 52px !important;}”]

EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE

czerwiec 2019 r.

17.06.2019 r. (poniedziałek) godz. 13:00 EGZAMIN PRAKTYCZNY
T.15 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

18.06.2019 r. (wtorek) godz. 10:00 EGZAMIN PISEMNY
T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
T.6 – Sporządzanie potraw i napojów
T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich

Uczniowie mają obowiązek zgłosić się na egzamin z dowodem tożsamości ze zdjęciem i długopisem z czarnym wkładem 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu.

18.06.2019 r. (wtorek) godz. 12:00 EGZAMIN PISEMNY
T.15 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

25.06.2019 r. (wtorek) – EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów

godz. 12:00 T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 12:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów

godz. 16:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 16:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów

26.06.2019 r. (środa) – EGZAMIN PRAKTYCZNY
godz. 8:00 – T.4 – Produkcja wyrobów cukierniczych
godz. 8:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów

godz. 12:00 – T.6 – Sporządzanie potraw i napojów

godz. 9:00 – T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich
godz. 15:00 – T.9 – Wykonywanie usług kelnerskich
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]