27 marca 2019 r. uczniowie klasy 3 B Technikum Spożywczo – Gastronomicznego im. Jana Pawła II- Jędrzej Wiśniewski i Anton Khomenko, przygotowywani pod kierunkiem Pani Elżbiety Mroczek stanęli do rywalizacji w VIII Konkursie Kulinarnym „Darz Bór”, przygotowując „Roll – up z grzybami z polędwicy wieprzowej z pure z zielonego groszku z zapiekanką z kaszy jaglanej oraz sosem z borówek i pomarańczy”. Przygotowane danie zachwycało zarówno smakiem, jak i wyglądem. Pomysł i przygotowanie dania spotkało się z zainteresowaniem i uznaniem Jury konkursu – Szefów kuchni warszawskich hoteli i restauracji. Chłopcy zdobyli III miejsce i kolejny w tym tygodniu sukces dla szkoły. Serdecznie dziękujemy uczniom i opiekunowi za zaangażowanie, włożony trud w przygotowanie. Warto było!!! Gratulujemy i życzymy kolejnych, „smakowitych” sukcesów wszystkim uczniom! 🙂