Przejdź do treści
szkoła mistrzów smaku
uśmiechnięty kucharz z talerzem w ręku
KUCHARZ

KUCHARZ

technik żywienia i usług gastronomicznych
CUKIERNIK

CUKIERNIK

technik technologii żywności
KELNER

KELNER

technik usług kelnerskich
KUCHARZ

KUCHARZ

Praktyczna nauka zawodu w Technikum Spożywczo-Gastronomicznym im. Jana Pawła II realizowana jest w formie pracowni gastronomicznej, produkcji gastronomicznej i praktyki zawodowej w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych. Natomiast uczniowie Branżowej Szkoły Spożywczo-Gastronomicznej I stopnia uczą się wybranego zawodu na zajęciach praktycznych w zawodzie kucharz w hotelach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.
Hej Hej! Praktyki zawodowe w Grecji?

Hej Hej! Praktyki zawodowe w Grecji?

13 marca 2025
Ogłaszamy nowy projekt  dla uczniów naszej szkoły, którzy w dniach 11-24 maja 2025 będą mieli szansę doskonalić swój warsztat i kompetencje zawodowe pod okiem specjalistów w Grecji!  To niepowtarzalna okazja

„Szef dla młodych talentów – Makro”

24 lutego 2025
W dniu 28.11.2024 nasza laureatka konkursu „Szef dla młodych talentów – Makro” Oliwia Biernat 2BT uczestniczyła w warsztatach pt. „Dania główne techniki/steki” oraz „Zarządzanie finansami w restauracji”. @szefdlamlodychtalentow
Szkolny Wolontariat

Szkolny Wolontariat

7 lutego 2025
Szkolny Wolontariat rozpoczął Nowy Rok od przekazania zebranych darów dla Interwencyjnego Ośrodka Preadopcyjnego w Otwocku.

Współpracujemy

Praktyki zagraniczne