


KUCHARZ
technik żywienia i usług gastronomicznych

CUKIERNIK
technik technologii żywności

KELNER
technik usług kelnerskich

KUCHARZ
Praktyczna nauka zawodu w Technikum Spożywczo-Gastronomicznym im. Jana Pawła II realizowana jest w formie pracowni gastronomicznej, produkcji gastronomicznej i praktyki zawodowej w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych. Natomiast uczniowie Branżowej Szkoły Spożywczo-Gastronomicznej I stopnia uczą się wybranego zawodu na zajęciach praktycznych w zawodzie kucharz w hotelach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.
Hej Hej! Praktyki zawodowe w Grecji?
Ogłaszamy nowy projekt dla uczniów naszej szkoły, którzy w dniach 11-24 maja 2025 będą mieli szansę doskonalić swój warsztat i kompetencje zawodowe pod okiem specjalistów w Grecji! To niepowtarzalna okazja
„Szef dla młodych talentów – Makro”
W dniu 28.11.2024 nasza laureatka konkursu „Szef dla młodych talentów – Makro” Oliwia Biernat 2BT uczestniczyła w warsztatach pt. „Dania główne techniki/steki” oraz „Zarządzanie finansami w restauracji”. @szefdlamlodychtalentow
Szkolny Wolontariat
Szkolny Wolontariat rozpoczął Nowy Rok od przekazania zebranych darów dla Interwencyjnego Ośrodka Preadopcyjnego w Otwocku.