KUCHARZ
technik żywienia i usług gastronomicznych
CUKIERNIK
technik technologii żywności
KELNER
technik usług kelnerskich
KUCHARZ
Praktyczna nauka zawodu w Technikum Spożywczo-Gastronomicznym im. Jana Pawła II realizowana jest w formie pracowni gastronomicznej, produkcji gastronomicznej i praktyki zawodowej w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych. Natomiast uczniowie Branżowej Szkoły Spożywczo-Gastronomicznej I stopnia uczą się wybranego zawodu na zajęciach praktycznych w zawodzie kucharz w hotelach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.
Artykuł – „Mieszkaniec”
Artykuł w gazecie „Mieszkaniec” z reprezentacyjną Komorską na czele ♥️ Dumni z naszych uczniów! 👏🏻
Wielokulturowe Centrum Pragi
24.09.2024 uczniowie klasy 2DT byli na spacerze Wielokulturowe Centrum Pragi 😉
Szef dla młodych talentów 🥉
Dnia 24 września w Akademii Inspiracji Makro w Warszawie, uczennica naszej szkoły Oliwia Biernat z klasy 2 CT wzięła udział w finałowym etapie konkursu „Szef dla młodych talentów” i zajęła
Współpracujemy
Praktyki zagraniczne