Przejdź do treści

Harmonogram zjazdów KKZ SPC.07 - semestr 2

w Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych

SPC.07 - organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych - semestr 2

Zjazd 1

Lp. godzina sobota, 08.03.2025 r.    niedziela, 09.03.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 KD PAŻ TEAMS KD PAŻ TEAMS
2 KD PAŻ TEAMS KD PAŻ TEAMS
3 09:35-11:05 KD PAŻ TEAMS KD PAŻ TEAMS
4 KD PAŻ TEAMS KD PAŻ TEAMS
5 11:10-12:40 KD PAŻ TEAMS KD PAŻ TEAMS
6 MR TPS TEAMS MR TPS TEAMS
7 12:45-14:15 MR TPS TEAMS MR TPS TEAMS
8 MR TPS TEAMS MR TPS TEAMS
9 14:20-15:50 MR TPS TEAMS MR TPS TEAMS
10 MR TPS TEAMS MR TPS TEAMS

Zjazd 2

Lp. godzina sobota, 22.03.2025 r.    niedziela, 23.03.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 KD OPTwP 36 MR OPTwP 29
2 KD OPTwP 36 MR OPTwP 29
3 09:35-11:05 KD OPTwP 36 MR OPTwP 29
4 KD OPTwP 36 MR OPTwP 29
5 11:10-12:40 KD OPTwP 36 MR OPTwP 29
6 KD PrAŻ 36 MR TPS 29
7 12:45-14:15 KD PrAŻ 36 MR TPS 29
8 KD PrAŻ 36 MR TPS 29
9 14:20-15:50 KD PrAŻ 36 MR TPS 29
10 KD PrAŻ 36 MR TPS 29

Zjazd 3

Lp. godzina sobota, 05.04.2025 r.    niedziela, 06.04.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 MR OPTwP 29 KD OPTwP 36
2 MR OPTwP 29 KD OPTwP 36
3 09:35-11:05 MR OPTwP 29 KD OPTwP 36
4 MR OPTwP 29 KD OPTwP 36
5 11:10-12:40 MR OPTwP 29 KD OPTwP 36
6 MR OPTwP 29 KD PrAŻ 36
7 12:45-14:15 MR OPTwP 29 KD PrAŻ 36
8 MR OPTwP 29 KD PrAŻ 36
9 14:20-15:50 MR OPTwP 29 KD PrAŻ 36
10 MR OPTwP 29 KD PrAŻ 36

Zjazd 4

Lp. godzina sobota, 17.05.2025 r.    niedziela, 18.05.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 KD OPTwP 29 MR OPTwP 29
2 KD OPTwP 29 MR OPTwP 29
3 09:35-11:05 KD OPTwP 29 MR OPTwP 29
4 KD OPTwP 29 MR OPTwP 29
5 11:10-12:40 KD OPTwP 29 MR OPTwP 29
6 MR OPTwP 29 KD OPTwP 29
7 12:45-14:15 MR OPTwP 29 KD OPTwP 29
8 MR OPTwP 29 KD OPTwP 29
9 14:20-15:50 MR OPTwP 29 KD OPTwP 29
10 MR OPTwP 29 KD OPTwP 29

Zjazd 5

Lp. godzina sobota, 24.05.2025 r.    niedziela, 25.05.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 MR OPTwP 29 MR OPTwP 29
2 MR OPTwP 29 MR OPTwP 29
3 09:35-11:05 MR OPTwP 29 MR OPTwP 29
4 MR OPTwP 29 MR OPTwP 29
5 11:10-12:40 MR OPTwP 29 MR OPTwP 29
6 MR TPS 29 MR OPTwP 29
7 12:45-14:15 MR TPS 29 MR OPTwP 29
8 MR TPS 29 MR OPTwP 29
9 14:20-15:50 MR TPS 29 MR OPTwP 29
10 MR TPS 29 MR OPTwP 29

Zjazd 6

Lp. godzina sobota, 31.05.2025 r.    niedziela, 01.06.2025 r.
N P S N P S
1 08:00-09:30 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
2 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
3 09:35-11:05 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
4 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
5 11:10-12:40 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
6 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
7 12:45-14:15 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
8 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
9 14:20-15:50 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36
10 KD PrAŻ 36 KD OPTwP 36

TPS - Technologie przetwórstwa spożywczego - 20 h
PrAŻ - Pracownia analizy żywności - 20 h
PAŻ - Podstawy analizy żywności - 10 h
OPTwP - Organizacja procesu technologicznego w praktyce - 70 h