Harmonogram zjazdów KKZ HGT.12 - semestr 2
w Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych
HGT.12 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - semestr 2
Zjazd 1
Lp. | godzina | sobota, 10.02.2024 r. | niedziela, 11.02.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
2 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
3 | 09:35-11:05 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
4 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
5 | 11:10-12:40 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
6 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
7 | 12:45-14:15 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
8 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
9 | 14:20-15:50 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
10 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS |
Zjazd 2
Lp. | godzina | sobota, 09.03.2024 r. | niedziela, 10.03.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
2 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
3 | 09:35-11:05 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
4 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
5 | 11:10-12:40 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
6 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
7 | 12:45-14:15 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
8 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
9 | 14:20-15:50 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
10 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 |
Zjazd 3
Lp. | godzina | sobota, 23.03.2024 r. | niedziela, 24.03.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
2 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
3 | 09:35-11:05 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
4 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
5 | 11:10-12:40 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
6 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
7 | 12:45-14:15 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
8 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ||
9 | 14:20-15:50 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 | |
10 | MK | PrPŻiPG | 6 | MK | PrPŻiPG | 6 |
Zjazd 4
Lp. | godzina | sobota, 13.04.2024 r. | niedziela, 14.04.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
2 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
3 | 09:35-11:05 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
4 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
5 | 11:10-12:40 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
6 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
7 | 12:45-14:15 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
8 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | ||
9 | 14:20-15:50 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS | |
10 | MK | ZŻ | TEAMS | MK | PŻiPG | TEAMS |
Zjazd 5
Lp. | godzina | sobota, 27.04.2024 r. | niedziela, 28.04.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | |
2 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | ||
3 | 09:35-11:05 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | |
4 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | ||
5 | 11:10-12:40 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | |
6 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | ||
7 | 12:45-14:15 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | |
8 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | ||
9 | 14:20-15:50 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 | |
10 | ŁK | PrPUG | 84 | ŁK | PrPUG | 84 |
Zjazd 6
Lp. | godzina | sobota, 18.05.2024 r. | niedziela, 19.05.2024 r. | |||||
N | P | S | N | P | S | |||
1 | 08:00-09:30 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | |
2 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | ||
3 | 09:35-11:05 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | |
4 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | ||
5 | 11:10-12:40 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | |
6 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | ||
7 | 12:45-14:15 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | |
8 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | ||
9 | 14:20-15:50 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS | |
10 | MK | PrPŻiPG | 6 | ŁK | UG | TEAMS |
ZŻ - zasady żywienia człowieka - 20 h
PŻiPG - Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej - 20 h
UG - Usługi gastronomiczne - 10 h
PrPUG - Pracownia planowania usług gastronomicznych - 20 h
PrPŻiPG - pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej - 50 h