Wykaz materiałów i przyborów

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1512294136796{margin-top: 52px !important;}”]

Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych,

z których zdający mogą korzystać

w etapie praktycznym egzaminu

potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (nowa formuła)

Kwalifikacja T.10 Organizacja usług gastronomicznych
  • długopis z czarnym tuszem, kalkulator, ołówek, gumka, linijka, temperówka.
Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
  • długopis z czarnym tuszem, kalkulator, ołówek, gumka, linijka, temperówka.
Kwalifikacja T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
  • długopis z czarnym tuszem, kalkulator, ołówek, gumka, linijka, temperówka.
Kalkulatory zapewnia szkoła.
Na etapie pisemnym egzaminu nie wolno korzystać z wyżej wymienionych materiałów i przyborów.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]