Kategorie:

Przedłużony termin nadsyłania zgłoszeń do XI Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu 2019 – Polskie Skarby Kulinarne”!

Szanowni Państwo Dyrektorzy, Szanowni Nauczyciele, Drodzy Uczniowie!

W odpowiedzi na prośby zgłoszone przez szkoły gastronomiczne uprzejmie informuję, że przedłużamy termin zgłoszeń do konkursu „Kuchnia Polska na Mazowszu 2019 – Polskie Skarby Kulinarne”.

Termin nadsyłania zgłoszeń zostaje przedłużony do dnia 24 października 2019 r. (czwartek) do godz. 8.00.

Jednocześnie uprzejmie informuję, że podobnie jak w roku ubiegłym finaliści konkursu w sobotę, w dniu 23 listopada będą uczestniczyć w atrakcyjnych warsztatach kulinarnych prowadzonych przez znanych szefów kuchni. 

Dodatkowo finaliści konkursu wraz z opiekunami mają zapewniony w hotelach warszawskich bezpłatny nocleg wraz ze śniadaniem z 22 na 23 października 2019 r.

Zakwalifikowane drużyny o miejscu noclegu zostaną poinformowane w oddzielnym e-mailu.