Szanowni Państwo Dyrektorzy, Szanowni Nauczyciele, Drodzy Uczniowie!
W odpowiedzi na prośby zgłoszone przez szkoły gastronomiczne uprzejmie informuję, że przedłużamy termin zgłoszeń do konkursu „Kuchnia Polska na Mazowszu 2019 – Polskie Skarby Kulinarne”.
Termin nadsyłania zgłoszeń zostaje przedłużony do dnia 24 października 2019 r. (czwartek) do godz. 8.00.
Jednocześnie uprzejmie informuję, że podobnie jak w roku ubiegłym finaliści konkursu w sobotę, w dniu 23 listopada będą uczestniczyć w atrakcyjnych warsztatach kulinarnych prowadzonych przez znanych szefów kuchni.
Dodatkowo finaliści konkursu wraz z opiekunami mają zapewniony w hotelach warszawskich bezpłatny nocleg wraz ze śniadaniem z 22 na 23 października 2019 r.
Zakwalifikowane drużyny o miejscu noclegu zostaną poinformowane w oddzielnym e-mailu.